top of page

Vuoden 2023 muistelot

Päivitetty: 5. helmik.

Suomen Kiinanharjakoirayhdistyksen Vuoden 2023 näyttelykoira- kisassa sijoittuivat meidän kasvattimme seuraavasti:


Sukansyöjän Ambrosia Dream "Iita"

6. sija Vuoden juniorinarttu- kilpailussa ja 16. sija kiinanharjakoiranartuissa.

Iita palkittiin "paras narttu" sijoilla 4 kertaa viime vuonna, ja oli ROP- juniori kahdesti sekä vastakkaisen sukupuolen paras juniori neljästi. Lisäksi Iitalla on kasassa 2 Suomen sertiä, ja ulkomailla olemme reissanneet kansainvälisen C.I.B-juniori- tittelin arvoisesti. Iitan kanssa olemme nauttinut täysin rinnoin reissuista, ja tulevana vuotena jatkamme näyttelyrintamalla ja keväällä Iitan täyttäessä 2 vuotta jatkuukin kolmannen Suomen sertin metsästys ja saisimme kotiin tänä vuonna uuden Suomen muotovalion. Iita on myös tarkattu terveeksi mikä tuottaa tietenkin erityisen paljon mielihyvää kasvattajassa, sillä terveellä koiralla on hyvä harrastaa. Kohokohtana oli Tanskan reissu johon lähdimme ex tempore- ja saatiin tuliaisina 3 uutta titteliä Iitalle.


Iita Miljoonakoira-näyttelyssä Tuurissa kesällä 2023.

Kuva: Marko Holopainen


Iitan veli Sukansyöjän After Dark "Junnu" sijoittui myös Vuoden näyttelykoira-kilpailussa urosten 21. sijalle. Junnu kävi vain muutamat näyttelyt, kohokohtana Jyväskylän Killeri jossa oli kahdesti ROP- juniori molempina päivinä sekä niistä "PARAS UROS" 2. sijat. Junnu pokkasi myös sertit itselleen ko. näyttelyistä. Junnu tarkattiin jo kesällä ja kaikki oli siltä osin kunnossa. Junnun jälkikasvua on jo syntynyt Kuopioon, 2 nakutyttöä ovat tämän kuun lopussa luovutusikäiset. Katsotaan mihin Junnun kanssa paukut riittävät tänä vuonna :)Tämän vuoden urospennut B-pentueesta pääsivät myös listalle, eli sijoitusuroksemme Sukansyöjän Benjamin Button "Jalo" Vuoden urospentu sijalle 7. Toinen sijoittunut on Sukansyöjän Been To Bermuda "Manu" sijalle 8. Jalo ja Manu kerkesivät osallistumaan vain yhteen näyttelyyn, loppuvuoden Messarissa ja saivat pikkupentuluokassa 1. ja 2. sijat kunniapalkinnolla. Olen erityisen ylpeä näistä lupaavista pienistä pojista, ja katsotaan mitä tänä vuonna keksitään heidän kanssaan. :)


Sukansyöjän Benjamin Button "Jalo"


Sukansyöjän Been to Bermuda "Manu"


Weimarinseisojista kaksi kasvattiamme pääsivät viime vuonna osallistumaan Junkkariin, uros Sukansyöjän Pass The Dutchie "Usva" ja sijoitusnarttu Sukansyöjän Material Girl "Kuura". Kuura oli viime vuonna 1 x ROP-juniori ja junnusertitili on avattu. Alkuvuosi näyttää saadaanko juniorisertit kasaan ennen 1,5 vuoden ikää. Veljensä Sukansyöjän California Dreaming "Riki" palkittiin myös kesän kynnyksellä ROP-junioriksi ja sertitili aukaistiin samalla reissulla Hamina KV:ssä. Toivottavasti weimareita nähdään myös vesitöissä ja KAER- kokeissa tänä vuonna :)


Sukansyöjän Pass The Dutchie "Usva"

Kuvat: Sini VedenojaSukansyöjän Material Girl "Kuura"

Kuvat: Sini VedenojaSukansyöjän California Dreaming ennen luovutusta.


Viime vuodesta jäi mieleen paljon hyvää, ja lähdetään uudella innolla "..to the infinity and beyond" :)

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


Post: Blog2 Post
bottom of page