Bluechannel Lapponia

-Uma-

Synt. 27.11.2019

Kasvattaja Marika Örn, kennel Bluechannel

Omistajat Marko Kareinen ja Stina Saxlund-Kareinen

Bluechannel Lapponia "Uma" on weimariuroksemme Sisun Metsätien Ragazzo jälkikasvua joka syntyi hyvin tasalaatuiseen pentueeseen Bluechannel kennelille. Tästäpä meille tarjoutui oiva tilaisuus ottaa uutta verta kasvamaan tulevaisuuden turvaksi. Uma on avoin ja touhukas, sekä tuntuu käyttävän nenäänsä hienosti. Hänellä on hyvät kulmaukset, ylälinja ja oikeanlainen rakenne. Uma on nopeasti syttyvä, ja ystävällinen neitokainen, ja palkkautuu nameista. Uma on sujahtanut hyvin perheeseemme ja on nyt toinen narttu laumassa. Uma seuraa isänsä jalanjäljissä metsälle, ja tähtäämme KAER-kokeisiin vuonna 2021. 

Näyttelyistä:

 

ROP-pentu ja KP Kajaani RN 15.08.2020

"8 kk, kaunislinjainen narttupentu. Hyvät rungon ja pään mittasuhteet. Hyväasentoiset korvat, miellyttävä ilme. Kaunis kaula, hyvä ylälinja. Lupaava runko. Hyväasentoinen häntä. Erinomaiset takakulmaukset, edessä niukemmat. Yhdensuuntaiset vaivattomat liikkeet. Rauhallinen käytös."

Tuomari Riitta Niemelä.

Metsästys: 

Uma on ollut meillä mukana metsällä pennusta saakka, ja ensimmäiset kosketukset riistaan tapahtuivat samana syksynä teerelle. Syksy 2020 on ollut riistarikasta, ja metsäkanalintuja on ollut runsaasti. Uman ensimmäinen  itsenäinen seisonta tuli metsopariskunnalle josta ukkometso karkottui puuhun ja koppelo saatiin jyvälle. Ei riistatyötä, kiitos emännän huonon sihdin :D 

Uman 1 vuotispotretti Joensuun vanhalla vesitornilla 

Sijaitsemme

Sakkolankatu 2

80200 JOENSUU

SUOMI FINLAND

sukansyojan@gmail.com

MARKO KAREINEN

+358443568929

STINA SAXLUND-KAREINEN

+358503417829

 

Yhteydenotto

Sivuston tekstien ja kuvien kopiointi ja käyttö ilman lupaa kiellettyä.

© 2018 by Stina Saxlund-Kareinen. Proudly created with Wix.com