• Stina S-K

Saanen esitellä: Finland- pentue kuvin

Päivitetty: huhti 4

Sisun (Metsätien Ragazzo) ja Millan (Bluechannel Betsy Gray) jälkikasvu on nyt pian 2 viikon ikäinen. Pennut syntyivät Turkuun Bluechannel-kennelin Marikalle, ja heitä on tasainen määrä 3 urosta ja 3 narttua. Olen erittäin tyytyväinen tähän asti pentueeseen. Ne ovat olleet alusta saakka hyvin elinvoimaisia ja jänteviä, syntyivät helposti sekä emä on hoitanut kaiken hienosti. Jo ultrassa ennustettiin kuutta masuasukkia, niin kuin pentuja sitten syntyikin. Ajattelin lisätä tänne blogin puolelle kuvia pennuista, joita kasvattaja on napsinut pennuista. Näin halukkaat saavat seurata pentujen eloa ja kehittymistä.


Pennut ovat yläkuvissa alle viikon ikäisiä. Myös lempinimet on jo annettu.


Seuraavassa kuvassa pennut ovat aivan vastasyntyneitä Milla-emän rinnalla. Syntämäpainot olivat pienimmän 365g ja suurimman 446g välissä. Pentujen selässä näkyvät vielä hopeiset raidoitukset. Raidat häviävät parin päivän ikäisenä, heiltä n. 3-4 pv:n vanhoina. Pientä sävyeroa näkyvissä, kaikki ovat kauniin harmaita.Itsenäisyyspäivä 2019

Pulleroiset


Yksi tytöistä päälimmäisenä kasassa

Silmät avautumassa 12 pv. iässä


Pennut ovat kaikki nyt jo reippaasti yli kilon painoisia. Nartut ovat hieman pienempiä kuin urokset, kuten kuuluukin. Myös nenät saamassa pigmenttiä. Pian lähdetään juoksemaan!


-----

Pennut 14 päivän ikäisinä, saaneet omat pikkupantansa:

"Äijä" musta panta (14 pv)

"Ukko" vihreä panta (14 pv)

"Mies" sininen panta (14 pv)

"Emäntä" punainen panta (14 pv)

"Akka" pinkki panta (14 pv)

"Muija" violetti panta (14 pv)3 viikon ikäisenä Ukko oli ensimmäisenä lähdössä kotipesästä tutkimusretkelle. Kuvassa asianosainen. :D
Yksi pojista:

Ja jouluaattona 4 viikon iässä Akka näyttää mallia kuinka otetaan rennosti:

Käväisimme katsomassa pentuja 4 viikon iässä. Pennut olivat reippaita ja tulivat innokkaina tutustumaan. Pienemmän lapset halusivat tienenkin myös lähteä mukaan pentuja nuuskuttelemaan.. he saivatkin pennuista kaverit kun kaikki hyökkäsivät syliin yhdellä kertaa. Pennuista otettiin seisotuskuvia, jotka ovat slideshowna alla:
Pentue on todella tasaisesti kehittynyt. Kävimme katsomassa sekä kuvaamassa pennut 4 viikon iässä, koko pentue oli touhukas ja tyttömme tietenkin pentulaatikossa leikittämässä kaikkia :)
Hieman edustuskuvia väliin, kasvattaja Marikan huippuideasta: ammattivalokuvaaja Anssi Riihimäki kävi ikuistamassa pienet pentuset. Tässä näkee hyvin uros- ja narttupennun erot, sukupuolileima näkyy jo nyt pennuista. (kuvassa Ukko/Akka)

Pennut ovat tällä välin päässet jo laajentamaan reviiriään, ja ovat nyt koko talon alueella.


Pennut ovatkin nyt jo 6 viikon ikäisiä, ja luovutusaika lähestyy.
53 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Sijaitsemme

Sakkolankatu 2

80200 JOENSUU

SUOMI FINLAND

sukansyojan@gmail.com

MARKO KAREINEN

+358443568929

STINA SAXLUND-KAREINEN

+358503417829

 

Yhteydenotto

Sivuston tekstien ja kuvien kopiointi ja käyttö ilman lupaa kiellettyä.

© 2018 by Stina Saxlund-Kareinen. Proudly created with Wix.com