top of page

Mehtäkoera 2021 ja muita tuloksia

Päivitetty: 5. heinäk. 2022

28.08.2021 Rauhanlahti tuomarina Emmi Pirilä


Mukanamme näyttelyssä oli Bluechannel Lapponia "Uma" tuloksella NUO ERI 1 mukavalla arvosteluilla:

"1 v 9 kk feminiininen, oikeat mittasuhteet koko ja luuston vahvuus. Hieman kapea pää. Purenta OK. Hieman pyöreät silmät. Hyvä ylälinja. Tasapainoinen raajarakenne. Oikeanmallinen rintakehä. Hyvä häntä ja lantio. Liikkuu hyvin niin halutessaan. Oikea karvapeite. Reipas luonne."

Bluechannel LapponiaMehtäkoeraan osallistui huikeat 10 weimaria, ja mukana oli tällä kertaa myös Uman veli Bluechannel Karelia "Remu", jolla ensikosketus näyttelymaailmaan. Remulle tulos NUO EH. Oli mukava nähdä Remua ja hän muistuttaa paljon ulkonäöltään isäänsä Metsätien Ragazzoa. Remu on maskuliininen ja hyvin vahvarakenteinen ja valmis rungoltaan jo nyt.

Vein kehään myös avoimen luokan uroksen Mimmtrix Geirin, joka sai AVO ERI 2 tuloksen. Geiristäkin alla kuvaa:29.08.2021

Seuraavana päivänä suunta Riihimäen KV:hen jossa harjiksemme Lilla Wanillas A-Class Slim Shady "Izma" esiintyi kehässä tuloksena VAL ERI. Harjakoirat arvosteli Irina Poletaeva.


Samana päivänä Kuopiossa oli pentunäyttely, johon osallistui Izman syntyneestä pentueesta nakytyttö Ninja "Lilla Wanillas Check Me Out". Ninja sijoittui 5 kk:n iässä pikkupentuluokassa PPEK 2, ja vastaanotti kunniapalkinnon KP! Alla kuva Ninjasta, kuinka hieno suoritus!


24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Junkkari 2021

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page